Nieuws

Start verkoop Hartje Brandevoort
Op donderdag 29 juli 2021 start de verkoop van Hartje Brandevoort; 35 Vestewoningen met tuin en 28 mooie appartementen met balkon of terras!

Loop of rijd middels onze unieke ‘drive thru’ langs Jouw plek in de Veste en droom alvast weg over jouw eigen woning gelegen aan de Huiskensstraat, Langdonkstraat, Vaartsestraat en Statenlaan (van 18:00 tot 21:00 uur).

Ontvang ter plaatse de prachtige brochure en prijslijst zodat je ook thuis de woningen en appartementen  rustig kunt bekijken. Inschrijven op jouw droomwoning is mogelijk tot en met zondag 5 september 2021.

Hartje Brandevoort >

En de winnaar van de vuurschaal is? Romy van Berlo!

Jouw plek in de Veste krijgt steeds meer vorm door alle inbreng die wij van de respondenten hebben mogen ontvangen. Tijdens de kerstdagen is de enquête voor Hartje Brandevoort veelvuldig ingevuld, onze dank daarvoor! Nu de verschillende woonwensen bekend zijn, kunnen we gerichter een invulling geven aan de plannen.

In de prachtige markthal die Brandevoort rijk is, ontving Romy van Berlo de vuurschaal die verloot werd onder de inzendingen. 

Hartje Brandevoort >

Brandevoort krijgt in Hazenwinkel zijn eigen ‘witte stadje’
De tekeningen voor de eerste 53 woningen in Hazenwinkel zijn klaar. De nieuwe buurt in de Helmondse wijk Brandevoort krijgt overwegend witte huizen met trap- of tuitgevels.

,,Het wordt Bourgondisch. Veel groen, pleintjes, ruimte om te spelen en fietsen. Huizen in verschillende tinten wit worden afgewisseld met een paar rode woningen. Met drie soorten gevels, hoge ramen en hier een daar luiken. Gezellig wonen”, probeert ontwikkelaar Robert Hellings de sfeer te schetsen. ,,Het wordt een buurtschap met bomenlanen en veel groen. We gaan ook meteen stevige bomen neerzetten zodat het niet lang duurt voordat er fatsoenlijk groen is.”

De architectuur krijgt een uitstraling vergelijkbaar met het witte dorp Thorn in Limburg en de middeleeuwse Belgische stad Brugge. Die zouden net als Brandevoort kunnen dienen als Dickensdecor.

Heerlijk Hazenwinkel >

Hartje Brandevoort
De Veste in Hartje Brandevoort krijgt een Frans tintje. Ontwikkelaar Robert Hellings kondigde eerder al aan dat de woningen van Blok 24 in Brandevoort ‘iets bijzonders’ moesten worden. Er komen 28 betaalbare appartementen en 35 woningen met tuin in dit blok in De Veste.

Om het versteende hart van de wijk wat groener te maken, zijn er geveltuintjes en tuintjes met pioenrozen gepland. De verkoop start binnenkort. Als alles volgens planning gaat, krijgen de bewoners rond Kerstmis 2022 de sleutel van hun nieuwe optrekje.

Hartje Brandevoort >

Vrijdag 18 september 2020 werd in de nieuwbouwwijk LEEF Liverdonk de start van de bouw feestelijk gevierd. Met de richtlijnen van het RIVM inachtnemend was het veilig en gezellig druk in de nieuwe woonwijk. Onder een haag van ballonnen werden de toekomstige bewoners hartelijk welkom geheten door de makelaars. Vervolgens kregen de kersverse huiseigenaren de kavel te zien waar hun toekomstige thuis wordt gebouwd.

In de file voor een nieuwbouwwoning in Brandevoort

HELMOND – Op zondag 13 september middenin Brabant in de file staan, dat is deze tijd bijna niet meer denkbaar. Tóch was het vandaag werkelijk aan de orde. Aan de Abendonk in Helmond vormde zich vanochtend rond tienen een lange rij van auto’s. Gelukkig niet door een ongeval of defecte auto, maar vanwege de start verkoop van 31 nieuwbouwwoningen van LIVING Liverdonk!

Gedreven en bedreven

Over tien jaar is de wijk Brandevoort voltooid, er staan dan 6.000 woningen. Cedrus Vastgoed Ontwikkeling BV uit Helmond neemt namens Wij Bouwen Brandevoort, het consortium Ontwikkelingscombinatie Cedrus-Adriaans Brandevoort, een groot deel van de plannen in deze Helmondse wijk voor zijn rekening. Zo ook de 31 woningen in project LIVING Liverdonk.

Lees het hele artikel >

Start verkoop – LIVING Liverdonk

Zondag 13 september heten we je van harte welkom van 10:00 tot 12:00 uur aan de Abendonk te Helmond. Daar rijd je door middel van een ‘drive thru’ rond over het toekomstige nieuwbouwplan. Dit is ook dé dag dat de online inschrijving start.

We ontmoeten je graag op 13 september!

27 koopwoningen in Liverdonk
fase 2 in de verkoop!

Op vrijdag 15 mei 2020 starten we met de verkoop van 2 hoekwoningen, 20 rijwoningen met hoge kap en 5 rijwoningen met lage kap. LEEF Liverdonk fase 2 maakt deel uit van van het project LEEF Liverdonk waarvan fase 1 reeds in verkoop is.

Start verkoop
LEEF Liverdonk fase 1

De startdatum voor de verkoop van de woningen van plan LEEF Liverdonk is 12 december 2019. Dit nieuwbouwproject heet LEEF Liverdonk en bestaat uit 11 tussen- en hoekwoningen, 20 twee-onder-een-kap-woningen en 5 vrijstaand (geschakelde) woningen.

In rap tempo op weg
naar 6.000 woningen!

Nog maar tien jaar, dan is Brandevoort af. Cedrus Vastgoed uit Beek en Donk neemt verreweg het grootste deel van de plannen in de Helmondse wijk voor zijn rekening. Hoe een kleine speler in de vastgoedwereld een grote werd.

Lees het hele artikel >