Nieuws

 

Vrijdag 18 september 2020 werd in de nieuwbouwwijk LEEF Liverdonk de start van de bouw feestelijk gevierd. Met de richtlijnen van het RIVM inachtnemend was het veilig en gezellig druk in de nieuwe woonwijk. Onder een haag van ballonnen werden de toekomstige bewoners hartelijk welkom geheten door de makelaars. Vervolgens kregen de kersverse huiseigenaren de kavel te zien waar hun toekomstige thuis wordt gebouwd. 

 

In de file voor een nieuwbouwwoning in Brandevoort

HELMOND – Op zondag 13 september middenin Brabant in de file staan, dat is deze tijd bijna niet meer denkbaar. Tóch was het vandaag werkelijk aan de orde. Aan de Abendonk in Helmond vormde zich vanochtend rond tienen een lange rij van auto’s. Gelukkig niet door een ongeval of defecte auto, maar vanwege de start verkoop van 31 nieuwbouwwoningen van LIVING Liverdonk!

Bekijk de diversiteit aan woningtypen! >>

Gedreven en bedreven

Over tien jaar is de wijk Brandevoort voltooid, er staan dan 6.000 woningen. Cedrus Vastgoed Ontwikkeling BV uit Helmond neemt namens Wij Bouwen Brandevoort, het consortium Ontwikkelingscombinatie Cedrus-Adriaans Brandevoort, een groot deel van de plannen in deze Helmondse wijk voor zijn rekening. Zo ook de 31 woningen in project LIVING Liverdonk.

Lees het hele artikel >

Start verkoop – LIVING Liverdonk

Zondag 13 september heten we je van harte welkom van 10:00 tot 12:00 uur aan de Abendonk te Helmond. Daar rijd je door middel van een ‘drive thru’ rond over het toekomstige nieuwbouwplan. Dit is ook dé dag dat de online inschrijving start.

Wil jij goed voorbereid zijn op de start verkoop?
Ga naar de pagina LIVING Liverdonk >.

We ontmoeten je graag op 13 september!

27 koopwoningen in Liverdonk
fase 2 in de verkoop!

Op vrijdag 15 mei 2020 starten we met de verkoop van 2 hoekwoningen, 20 rijwoningen met hoge kap en 5 rijwoningen met lage kap. LEEF Liverdonk fase 2 maakt deel uit van van het project LEEF Liverdonk waarvan fase 1 reeds in verkoop is.

Bekijk LEEF Liverdonk Fase 2 >

Start verkoop
LEEF Liverdonk fase 1

De startdatum voor de verkoop van de woningen van plan LEEF Liverdonk is 12 december 2019. Dit nieuwbouwproject heet LEEF Liverdonk en bestaat uit 11 tussen- en hoekwoningen, 20 twee-onder-een-kap-woningen en 5 vrijstaand (geschakelde) woningen.

Bekijk LEEF Liverdonk Fase 1 >

In rap tempo op weg
naar 6.000 woningen!

Nog maar tien jaar, dan is Brandevoort af. Cedrus Vastgoed uit Beek en Donk neemt verreweg het grootste deel van de plannen in de Helmondse wijk voor zijn rekening. Hoe een kleine speler in de vastgoedwereld een grote werd.

Lees het hele artikel >