Woon Heerlijk Hazenwinkel II

In aanbouw:

Woon Heerlijk Hazenwinkel II


 

Het bouwplan
Met alle voorzieningen dichtbij, omringd door veel groen en met genoeg ruimte om te spelen, te fietsen en te wandelen, is het gezellig wonen in deze ‘Bourgondische’ wijk. Men ontmoet elkaar op een van de vele pleintjes of onder de leilinden die langs de brede lanen staan. Met uitzicht op het open landschap is het heerlijk wonen en leven in een dorps en landelijk woonmilieu!

Loop of fiets vanuit het hart van Brandevoort richting een van de Buitens. Ontdek tussen de deelgebieden Stepekolk en Liverdonk het nieuwe deelgebied Hazenwinkel. Ervaar onderweg de overgang van de stedelijke bebouwing naar het cultuurhistorische landschap van ’t Broek.

 

De met trap- of tuitgevels witgeschilderde huizen, hier en daar afgewisseld met een paar rode woningen, zorgen voor een idyllisch plaatje.

Het overweldigende succes van Woon Heerlijk Hazenwinkel I is opgevolgd door de volgende fase: Woon Heerlijk Hazenwinkel II! Bestaande uit maar liefst 68 nieuwe woningen aan de Engelbrechthoek, Heelwardhoek, Vinkhoek, Ermgardhoek, Daamhoek, Hubrechthoek en Goderthoek.

Type woningen
Het plan betreft 6 vrijstaande (geschakelde) woningen, 30 twee-onder-een-kapwoningen, 12 hoekwoningen en 20 tussenwoningen.