Jouw droomwoning financieren?


 

De financiering vormt een cruciaal onderdeel bij de aankoop van een woning. Ben jij geïnteresseerd in één of meerdere woningen in dit prachtige nieuwbouwplan?

Financiële check: De eerste stap naar jouw nieuwe droomwoning
Zie jij jezelf al wonen op deze mooie locatie? Dan is het handig om te weten wat belangrijk is bij de aankoop van een nieuwbouwhuis, welke kosten ermee gepaard gaan en wat financieel haalbaar is. Kun je die droom werkelijkheid laten worden? Onze financiële adviseurs bekijken graag samen met jou tijdens een gratis oriëntatiegesprek jouw financiële mogelijkheden. Op die manier ben je snel op de hoogte van jouw situatie. Bovendien zijn zij nauw betrokken bij dit nieuwbouwplan. Ze staan klaar om met jou te praten over jouw woonwensen en plannen voor de aankoop van een nieuwe woning. Met hun expertise en betrokkenheid bij het project bespreken ze graag de financiële mogelijkheden, zodat jij een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Energiezuinig en duurzaam wonen
Rabobank stimuleert energiezuinig en duurzaam wonen. Koop jij een milieuvriendelijke en duurzame woning in dit nieuwbouwproject? Dan kom je in aanmerking voor een extra duurzaamheidskorting. Kijk op Rabobank Duurzaamheidskorting voor meer informatie en de voorwaarden.

Ben je nieuwsgierig geworden? En wil je weten wat jouw financiële mogelijkheden zijn? Maak dan snel een afspraak voor een gratis financiële check of vrijblijvend advies.

Rabobank
Alle informatie over de hypotheken van Rabobank vind je op Rabobank Hypotheken en over nieuwbouw op Rabobank Nieuwbouw. Een eerste gesprek is kosteloos en vrijblijvend en geeft je snel inzicht in wat er financieel mogelijk is.

Freek Hypotheek
Wil jij persoonlijk advies over jouw huidige hypotheek of ben je op zoek naar een nieuwe hypotheek? Maak dan snel een afspraak. Freek voor de koffie en een hypotheekadviseur.

Financiële Wooncoach
Je bent toe aan je volgende stap in je leven: een andere woning. Een nieuwe plek waar je je thuis gaat voelen. De Financiële Wooncoach staat voor je klaar om je te helpen ontdekken wat jouw financiële mogelijkheden zijn.