Hartje Brandevoort

Gerealiseerd:

Hartje Brandevoort


 

Jouw plek in De Veste
Zodra je de straat in komt word je begroet door de buurvrouw. Tussen de bloemen in de geveltuin strijk je neer op het bankje voor je woning. Na een gezellig praatje ga je naar binnen en ruim je de boodschappen op. Tijdens het bereiden van het avondeten zie je de kinderen buitenspelen in de tuin. Je schenkt jezelf een lekker aperitiefje in. Tevreden kom je tot rust in je loungestoel.

‘Hier is waar ik graag wil zijn. Hier voel ik me veilig, vertrouwd en kan ik de situatie overzien. Hier voel ik me thuis.’ Dat, dat is Jouw plek in De Veste! Met alles binnen handbereik. Winkelen, werken, sporten, muziek luisteren, met vrienden een drankje doen of onderwijs volgen. Dichtbij in de wijk, of gewoon bij jouw thuis.

 

Verschillende woningtypen vind je terug in het nieuwbouwplan Hartje Brandevoort. Creëer een werkkamer in jouw ruime stadswoning, maak een heerlijke stek in jouw tuin of strijk neer op jouw balkon. Elk type woning is geschikt om helemaal ‘eigen’ te maken.

Type woningen
De woningtypen zijn onderverdeeld in 28 appartementen, 27 stadswoningen, 2 poortwoningen en 4 bijzondere woningen met een woon-/werkruimte. Alle woningen hebben een privé-parkeerplaats op het groene en ruime binnenhof.