I  N    V  E  R  K  O  O  P  :

Woon Heerlijk Hazenwinkel

Een nieuw stukje Brandevoort!
Tussen de deelplannen Stepekolk en Liverdonk ligt het deelgebied Hazenwinkel. Waar het straks heerlijk wonen is, met alle voorzieningen dichtbij. En de natuur op een steenworp afstand van jouw woning.

->  Start verkoop: zondag 19 december 2021  <-

Maak persoonlijk kennis met Woon Heerlijk Hazenwinkel! Op zondag 19 december starten we om 12:00 uur met een drive-thru op de bouwlocatie. Ontdek in de auto of op de fiets de 53 nieuwbouw koopwoningen met een grote diversiteit aan gevels en typen. 

Op de locaties waar de toekomstige woningen komen te staan zijn de kavels al genummerd. Daarnaast zie je op bouwdoeken impressies van de woningen. De bouwplaats is dus eigenlijk al een heel klein beetje omgetoverd naar een woonwijk! Aan het einde van de rondrit overhandigen wij persoonlijk de brochure. En beantwoorden we vragen die je over het nieuwbouwplan hebt. Vanaf 14:00 uur kun je vervolgens jouw definitieve woningkeuze doorgeven. Dit kan tot maandag 3 januari 2022 om 9:00 uur, daarna sluit de inschrijvingsperiode.
Wil je goed voorbereid naar de start verkoop komen? Bekijk alvast het woningaanbod.

Heerlijk Hazenwinkel, Brandevoort

  • Faassenhoek
  • Baldewineshoek
  • Celenhoek
  • Engelbrechthoek
  • Meeshoek
  • Hilwardhoek

 

Planning:
De verkoop start op zondag 19 december 2021 van 12:00 tot 14:00 uur.
Schrijf deze datum dus alvast in je agenda!

Wil jij als eerste geïnformeerd worden over de voortgang van dit nieuwbouwproject? Meld je dan hieronder aan.

 

Impressie Faassenhoek en Ceelenhoek

 

Impressie Faassenhoek – Baldewinushoek


Houd mij op de hoogte!

Voor meer informatie over Woon Heerlijk Hazenwinkel in Brandevoort kun jij je nu al vrijblijvend aanmelden via het onderstaand formulier. Wij houden je via e-mail op de hoogte van de ontwikkelingen van dit project.