en1z7yejj0ce6i1psb201wf1784ktf

Gerealiseerde projecten in Brandevoort

Introductietekst dat Wij Bouwen Brandevoort als sinds 1999 actief is en van een goede kwaliteit is en voor ervaring heeft.


Stepekolk

Een bredere gevel en een hoog, rood dak kenmerken de woningen in Stepekolk. Ze doen je denken aan Brabantse langgevelboerderijen. In Stepekolk is geen huis hetzelfde. De woningen zijn heerlijk ruim, al zie je dat niet direct van buiten. In de langgevelstijl zijn namelijk verrassende oplossingen toegepast voor de meest optimale inrichting.

Wij Bouwen Brandevoort realiseerde:
ca. 240 woningen

Periode:
2004 – 2014


De Veste

Het hart van Brandevoort is de Veste met zijn smalle straatjes en statige woonhuizen, omringd door water en groen. Het beeld van een ‘oud’ nostalgisch dorpje ontstaat hier.

In de Veste hebben de woningen verschillende gevels. Het straatbeeld is compact, de woningen zijn dichter op elkaar gebouwd, lang geleden lijkt ineens heel dichtbij. De woningen in de Veste zijn traditioneel van bouw maar eigentijds van karakter.

Wij Bouwen Brandevoort realiseerde:
ca. 630 woningen

Periode:
1999 – 2010


Brand

Brand ligt het dichtst tegen de Veste aan. Dit deel van Brandevoort wordt van het hart gescheiden door de ecozone. Wie in dit ruim opgezette Buiten woont kan dus in de achtertuin genieten van water, buitenleven en natuur.

De bouwstijl van de woningen in Brand benadert de koloniale stijl. In de gevels zie je veel houten elementen terug. In Brand zie je ook veel woningen met veranda’s en versieringen aan de gevels. Wonen in ‘de minst Brabantse van alle Buitens’ is omgeven met een licht en zonnig, haast exotisch tintje.

Wij Bouwen Brandevoort realiseerde:
ca. 30 woningen

Periode:
2006


Schutsboom

De Buiten Schutsboom ligt ten oosten van De Veste. Statig en kindvriendelijk wonen tussen plantsoenen en speelveldjes, maar wel met alle voorzieningen van een stad en basisschool De Vendelier binnen handbereik.

Wij Bouwen Brandevoort realiseerde:
ca. 180 woningen

Periode:
1999 – 2002