Alle woningen
zijn verkocht!

Alle woningen
zijn verkocht!

Alle woningen
zijn verkocht!

A  L  L  E   W  O  N  I  N  G  E  N   Z  I  J  N   V  E  R  K  O  C  H  T  !

LIVING Liverdonk

Wij feliciteren alle toekomstige bewoners met hun nieuwe aanwinst. Binnenkort starten we met de bouw van deze 31 prachtige woningen. En hopen we dat we samen met de kopers op de bouwplaats mogen genieten van deze leuke tijd. Heb jij geen woning kunnen bemachtigen van LIVING Liverdonk? Bekijk onze projecten Hartje Brandevoort en Heerlijk Hazenwinkel eens. Daar zit ongetwijfeld ook wel een mooie woning voor jou tussen!

Het bouwplan
In de wijk Liverdonk geniet je van rust en ruimte. Het plan is gesitueerd aan de rand van Brandevoort. Op loopafstand van de levendigheid van de Veste én dicht bij uitvalswegen richting Helmond en Eindhoven. Rustig wonen in het groen met de levendigheid van stadskernen dichtbij: het beste van twee werelden.

Bijzonder metselwerk, afwisseling in bouwhoogten en natuurlijk de voor Liverdonk kenmerkende gekeimde gevels geven LIVING Liverdonk een landelijke, frisse look. Het merendeel van de in traditionele Brabantse bouwstijl ontworpen woningen heeft een garage. Het plan betreft 5 vrijstaande (geschakelde) woningen, 20 twee-onder-een-kapwoningen en 4 tussen- en 2 hoekwoningen op kavels variërend van 124 tot 448 m².

Impressies


Situatie

■■■  Vrijstaand (geschakelde) woning
■■■  Twee-onder-een-kapwoning
■■■  Hoek- of tussenwoning