Type Woningen

Heerlijk wonen in Hazenwinkel!

Dit nieuwe stukje Brandevoort biedt ruimte en rust voor iedereen. Van jong tot oud kan in deze idyllische buurt heerlijk wonen. De ruim opgezette bomenlanen nodigen uit om lekker te gaan fietsen of om een ontspannende wandeling te maken. Kinderen kunnen zich uitleven op één van de vele speelpleintjes die Woon Heerlijk Hazenwinkel straks bezit.

Deze nieuwe buurt krijgt overwegend witte huizen met prachtige trap- en tuitgevels. Met voor elke woning een ruime voor- en achtertuin. Woon jij straks ook heerlijk in Hazenwinkel? Bekijk de verschillende type woningen: gaat de voorkeur uit naar een hoekwoning, een twee-onder-een-kapwoning, een tussenwoning of een vrijstaand huis? We zien jouw interesse(s) graag tegemoet!

Naar verwachting start de verkoop van dit mooie project eind 2021.

 


Vrijstaande woning

 

Koopsom:
vanaf € 560.000,- v.o.n.

In dit nieuwe plan in Hazenwinkel worden 1 prachtige vrijstaande woning aangeboden. Gelegen op een mooi en ruim kavel met oprit, garage en zonnige grote tuin rondom de woning.

De begane grond is ingedeeld met een ruime en lichte woonkamer en grote sfeervolle woonkeuken. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers aanwezig, een separaat toilet en een ruime badkamer. De royale tweede verdieping biedt de mogelijkheid tot nog 2 extra slaapkamers en beschikt over een separate technische-/wasruimte.

 


Twee-onder-een-kapwoning

 

Koopsom:
van € 435.000,-
tot € 495.000,- v.o.n.

De royale twee-onder-eenkapwoning worden aangeboden met diverse indelingen maar zijn alle voorzien van een ruime woonkamer en eetkeuken op de begane grond. Uiteraard mag een oprit met garage en een mooie grote tuin niet ontbreken.

Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers aanwezig en een ruime badkamer die geheel naar eigen wens kan worden ingedeeld, de tweede verdieping biedt een indeling voor een separate wasruimte en een royale 4e slaapkamer.

 


Hoekwoning

 

Koopsom:
van € 370.000,-
tot € 450.000,- v.o.n.

De hoekwoningen zijn gelegen aan diverse straten in Woon Heerlijk Hazenwinkel, dit betekent keuze in ligging en uitzicht. Heerlijke zonnige tuinen rondom de woning met eigen berging en mogelijkheden tot parkeren op eigen terrein.

De woningen zijn ingericht met comfortabele woonkamer met veel lichtinval en een eetkeuken op de begane grond. Uiteraard zijn hier extra uitbouwmogelijkheden om nog meer te genieten van de woonkamer.

De woning heeft drie slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping. De zolder biedt nog eens een mogelijkheid voor een vierde slaapkamer maar natuurlijk ook in te richten als hobby- of werkruimte.

 


Rijwoning

 

Koopsom:
van € 350.000,-
tot € 380.000,- v.o.n.

Sfeervolle rijwoningen met comfortabele woonkamer en eetkeuken op de begane grond.

Dit type woning is gelegen aan diverse straten in Hazenwinkel, dit betekent diverse keuzemogelijkheden in ligging en uitzicht in dit prachtige plan. Alle woningen hebben een fijne voortuin en achtertuin met berging. Uiteraard zijn hier extra uitbouwmogelijkheden om nog meer te genieten van de woonkamer.

De woning heeft drie slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping. De zolder biedt nog eens een mogelijkheid voor een vierde slaapkamer maar natuurlijk ook in te richten als hobby- of werkruimte.

 


Houd mij op de hoogte!

Voor meer informatie over Woon Heerlijk Hazenwinkel in Brandevoort kun jij je nu al vrijblijvend aanmelden via het onderstaand formulier. Wij houden je via e-mail op de hoogte van de ontwikkelingen van dit project.