Woon Heerlijk Hazenwinkel II

Dit nieuwe stukje Brandevoort biedt ruimte en rust voor iedereen. Van jong tot oud kan in deze idyllische buurt heerlijk wonen. De ruim opgezette bomenlanen nodigen uit om lekker te gaan fietsen of om een ontspannende wandeling te maken. Kinderen kunnen zich uitleven op één van de vele speelpleintjes die Woon Heerlijk Hazenwinkel straks bezit.

Heerlijk wonen in Hazenwinkel!

Fase I van Woon Heerlijk Hazenwinkel is reeds 100% verkocht. Dus het is hoog tijd voor fase II. Ook deze nieuwe buurt krijgt overwegend witte huizen met prachtige trap- en tuitgevels. Met voor elke woning een ruime voor- en achtertuin. Woon jij straks heerlijk in Hazenwinkel? Bekijk hieronder de woontypen: gaat de voorkeur uit naar een hoekwoning, een twee-onder-een-kapwoning, een tussenwoning of een vrijstaand huis?

Start verkoop
We starten op woensdag 20 juli met de verkoop van de woningen. En wel op de volgende manier: tussen 18:00 en 21:00 uur kun je naar de bouwlocatie aan de Engelbrechthoek komen waar je vervolgens door het nieuw te bouwen Woon Heerlijk Hazenwinkel II kunt lopen.

Op de locaties waar de toekomstige woningen komen te staan zijn de kavels al genummerd. Daarnaast zie je op bouwdoeken impressies van de woningen. De bouwplaats is dus eigenlijk al een heel klein beetje omgetoverd naar een woonwijk! Tijdens deze start verkoop overhandigen wij persoonlijk de brochure en prijslijst. En beantwoorden we vragen die je over het nieuwbouwplan hebt.

Keuze gemaakt?
Als je de brochure doorgenomen hebt en na de nodige afwegingen weet welke woning je wilt kopen, kun je via deze website jouw definitieve woningkeuze doorgeven. Dit kan tot maandag 5 september 2022, daarna sluit de inschrijvingsperiode.

Bijzondere avond
Kom dus op woensdag 20 juli naar ons toe en laat je verwonderen. Wij zorgen voor een hapje en een drankje zodat de start verkoop een leuke en bijzondere avond wordt!

Tot dan!

Met vriendelijke groeten,

Verkoopteam Woon Heerlijk Hazenwinkel