nog slechts
enkele woningen
beschikbaar!

LEEF Liverdonk

In de wijk Liverdonk geniet je van rust en ruimte in één van de woningen van het project LEEF Liverdonk. LEEF Liverdonk is gesitueerd aan de rand van Brandevoort. Op loopafstand van de levendigheid van de Veste én dicht bij uitvalswegen richting Helmond en Eindhoven. Rustig wonen in het groen met de levendigheid van stadskernen dichtbij: het beste van twee werelden.

De authentieke stijlkenmerken, woningen van diverse grootte, goothoogte en raamverdeling vormen eenheid waar plaats is voor individualiteit, veelvormigheid en verrassing. De ontwerpen zijn nauw gerelateerd aan het stedenbouwkundig plan van Brandevoort dat zijn bestaansrecht al geruime tijd waar weet te maken: rustig en centraal wonen in een Brabants stadje, de dorpse rust met stedelijke kwaliteiten.

Er zijn nog slechts enkele woningen beschikbaar! (Zie de interactieve kavelkaart onderaan deze pagina.) Heb je interesse in één van de beschikbare woningen, neem dan contact op met het verkoopteam!

 


De bouw is gestart!

Vrijdag 18 september 2020 werd in de nieuwbouwwijk LEEF Liverdonk de start van de bouw feestelijk gevierd. Met de richtlijnen van het RIVM inachtnemend was het veilig en gezellig druk in de nieuwe woonwijk. Onder een haag van ballonnen werden de toekomstige bewoners hartelijk welkom geheten door de makelaars. Vervolgens kregen de kersverse huiseigenaren de kavel te zien waar hun toekomstige thuis wordt gebouwd. Na enkele toespraken van onder andere de ontwikkelaar en aannemer ontvingen zij een emmer met een flesje champagne, twee glazen en enkele ‘handige bouwpresentjes’. Ook aan de kinderen was gedacht; zij kregen een vrolijke bellenblaas. Zo werd de start van de bouw LEEF Liverdonk op vrolijke wijze officieel ingewijd!

 

 

Fotografie: Hans Choufoer (Dit is onze wijk – Helmond)

 


Interactieve kavelkaart

Kijk op de interactieve situatiekaart voor de beschikbare kavels. Klik op één van de bouwnummers en bekijk de kenmerken van de woningen! Fase 1 = Kavel 1 t/m 5 en kavel 47 t/m 63. Fase 2 = Kavel 6 t/m 32.

 

Heb je nog vragen of wens je nadere informatie te ontvangen? Neem dan contact op met het verkoopteam.