De verkoop
is gestart!

Inschrijven tot
21 september 9:00 uur

De verkoop
is gestart!

Inschrijven tot
21 september 9:00 uur

De verkoop is gestart!

Inschrijven voor een woning op nieuwbouwplan LIVING Liverdonk is mogelijk tot maandag 21 september 9:00 uur. Zorg er dus voor dat je er op tijd bij bent!

 

Downloads & inschrijven

 


LIVING Liverdonk

In de wijk Liverdonk geniet je van rust en ruimte in één van de woningen van het project LIVING Liverdonk. LIVING Liverdonk is gesitueerd aan de rand van Brandevoort. Op loopafstand van de levendigheid van de Veste én dicht bij uitvalswegen richting Helmond en Eindhoven. Rustig wonen in het groen met de levendigheid van stadskernen dichtbij: het beste van twee werelden.

Bijzonder metselwerk, afwisseling in bouwhoogten en natuurlijk de voor Liverdonk kenmerkende gekeimde gevels geven LIVING Liverdonk een landelijke, frisse look. Het merendeel van de in traditionele Brabantse bouwstijl ontworpen woningen heeft een garage. Het plan betreft 5 vrijstaande (geschakelde) woningen, 20 twee-onder-een-kapwoningen en 4 tussen- en 2 hoekwoningen op kavels variërend van 124 tot 448 m².

 


Type woningen

Klik op de onderstaande afbeeldingen voor meer informatie en andere impressies!

 


Vrijstaand (geschakelde) woningen


Twee-onder-een-kapwoningen


Hoek- en tussenwoning


Interactieve kavelkaart

Kijk op de interactieve situatiekaart voor de beschikbare kavels. Klik op één van de bouwnummers en bekijk de kenmerken van de woningen!

 

 

Heb je nog vragen of wens je nadere informatie te ontvangen? Neem dan contact op met het verkoopteam.