B I N N E N K O R T   I N   V E R K O O P

Hartje Brandevoort

Jouw plek in De Veste

Zodra je de straat in komt word je begroet door de buurvrouw. Tussen de bloemen in de geveltuin strijk je neer op het bankje voor je woning. Na een gezellig praatje ga je naar binnen en ruim je de boodschappen op. Tijdens het bereiden van het avondeten zie je de kinderen buitenspelen in de tuin. Je schenkt jezelf een lekker aperitiefje in. Tevreden kom je tot rust in je loungestoel.

‘Hier is waar ik graag wil zijn. Hier voel ik me veilig, vertrouwd en kan ik de situatie overzien. Hier voel ik me thuis.’ Dat, dat is Jouw plek in De Veste! Met alles binnen handbereik. Winkelen, werken, sporten, muziek luisteren, met vrienden een drankje doen of onderwijs volgen. Dichtbij in de wijk, of gewoon bij jouw thuis. 

Verschillende woningtypen vind je terug in het nieuwbouwplan Hartje Brandevoort. Creëer een werkkamer in jouw ruime stadswoning, maak een heerlijke stek in jouw tuin of strijk neer op jouw balkon. Elk type woning is geschikt om helemaal ‘eigen’ te maken. 

 

De Veste, Brandevoort
• Huiskensstraat
• Langdonkstraat
• Vaartsestraat
• Huiskensstraat

35 stadswoningen met tuin
28 betaalbare appartementen

Parkeerplaats:
• Alle woningen hebben een privé-parkeerplaats
  op het groene binnenhof

Start verkoop:
• Binnenkort! (zomer 2021)

3D Impressies

Karakteristieke architectuur

Geen gevel is hetzelfde in Hartje Brandevoort. Door het afwisselende kleurgebruik en de karakteristieke architectuur is iedere pand uniek. Wat ook doorgevoerd wordt in elk huis, want de woning-plattegronden bieden eveneens een diversiteit aan indelingen. Waardoor je jouw plek helemaal naar wens in kunt richten.

Klik op de afbeelding voor een vergroting:

 

Impressie

Impressie

Heerlijk ontspannen in jouw tuin
Als je na een actief dagje huiswaarts keert, kun je uitgebreid ontspannen in jouw tuin met veel groen. Vanaf het afgesloten parkeerhof bereik je gemakkelijk jouw achtertuin. Waar je een heerlijk hapje eet, een goede borrel drinkt of helemaal verdwaald in een spannend boek.

Een stads karakter met dorpse saamhorigheid
De specifieke uitstraling van deze wijk zorgt voor authenticiteit. Het stadse karakter met de saamhorigheid van een dorp maakt dat De Veste een plek met betekenis is. De vele organisaties binnen Brandevoort zetten allerlei activiteiten en evenementen op waaraan nagenoeg iedereen deelneemt.

Blijf op de hoogte!

Wil jij ontdekken welke woning Jouw (lievelings)plek in De Veste wordt? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen!