Binnenkort
in verkoop!

Binnenkort
in verkoop!

Binnenkort
in verkoop!

Kies je favoriete Plek in de Veste

Waar wil jij wonen in Hartje Brandevoort? Gaat de voorkeur uit naar de Herenwoning? Of start je liever in een Poortwoning? Ook de verschillende appartementen zijn de moeite waard om te kiezen als jouw lievelingsplek!

Weet je al van welke woning(en) jouw hart sneller gaat kloppen? Geef je voorkeur dan aan ons door!

Sfeerplattegrond

Appartement met terras 1.0

Heerlijk driekamerappartement, gelegen op de begane grond met een zonnig terras op het westen. De sfeervolle woonkamer ligt aan de straatzijde, met open keuken waardoor je geniet van veel lichtinval. Verder beschikt dit appartement over 2 ruime slaapkamers, een badkamer, separaat toilet en een inpandige berging/techniekruimte.

 • Vanafprijs: € 265.500 v.o.n.
 • Woonoppervlakte: vanaf circa 70 m²

 


Sfeerplattegrond

Appartement met balkon 1.0

De appartementen op de eerste en tweede verdieping zijn gelegen aan de Statenlaan en bieden een keuze aan ligging, uitzicht en indelingsvarianten. Alle appartementen zijn voorzien van een prettige buitenruimte waar je kiest voor een heerlijke ochtend-/middagzon óf voor een uitzicht op de ondergaande zon. Alle appartementen beschikken over een lichte en ruime woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers, een badkamer, separaat toilet en een inpandige berging/techniekruimte.

 • Vanafprijs: € 250.000 v.o.n.
 • Woonoppervlakte: vanaf circa 66 m²

 


Sfeerplattegrond – begane grond

Herenwoning 1.0

Karakteristieke Herenwoning in de Veste met comfortabele woonkamer en eetkeuken op de begane grond.

Dit type woning is gelegen aan de Statenlaan en Huiskensstraat en heeft een fijne achtertuin, gelegen op het zuiden of noorden. Uiteraard zijn hier extra mogelijkheden tot uitbouwen om nog meer te genieten van de woonkamer.

De woning heeft 3 slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping. De zolder biedt een mogelijkheid tot een vierde slaapkamer maar is natuurlijk ook in te richten als hobby- of werkruimte.

 • Vanafprijs: € 302.500 v.o.n.
 • Woonoppervlakte: vanaf circa 112 m²

 


Sfeerplattegrond – eerste verdieping

Poortwoning 1.0

Prachtige klassieke Poortwoning, gelegen aan de Langdonkstraat met een fijne achtertuin op het westen.

Met op de begane grond de keuken aan de voorzijde en een prettige woonkamer met zicht op de zonnige achtertuin.

Op de eerste verdieping bevinden zich 2 grote slaapkamers en een badkamer. Doordat de zolderverdieping gedeeltelijk doorloopt boven de poort is deze opvallend groot en beschikt standaard over een slaapkamer. Deze ruime zolder is ideaal voor een extra hobby-/werkruimte of vierde slaapkamer.

 • Vanafprijs: € 356.500 v.o.n.
 • Woonoppervlakte: vanaf circa 133 m²

 


Sfeerplattegrond – begane grond

Vestewoning 1.0

Dit type woning is heel bijzonder door de brede voorgevel. De percelen grenzen aan elkaar langs een diagonale lijn. De vele ramen in het pand zorgen voor een verrassend lichte leefruimte die aan de achterzijde uitloopt in een tuin op het noordwesten. Gelegen aan de Huiskensstraat en Langdonkstraat. Op de begane grond is een royale en lichte woonkamer met speelse indeling. Ook op de eerste verdieping zijn veel ramen die zorgen voor licht in de 3 ruime slaapkamers en de badkamer. Op de zolder bevindt zich standaard de vierde slaapkamer en een grote ruimte die zich uitstekend leent als studie- werkruimte of speelkamer.

 • Vanafprijs: € 368.500 v.o.n.
 • Woonoppervlakte: vanaf circa 123 m²

 


Sfeerplattegrond – begane grond
OPTIE werkwoning

Woon-/werkwoning 1.0

Dit type woning aan de Statenlaan met tuin op het zonnige zuiden onderscheidt zich door een grote leefkeuken op de begane grond en een hele ruime woonkamer op de eerste verdieping. De mogelijkheid bestaat om de keuken eveneens te plaatsen op de eerste verdieping waardoor er op de begane grond een grote en praktische ruimte ontstaat voor een kantoor, atelier of praktijk. Er zijn 2 mooie, royale slaapkamers en een ruime badkamer op de tweede verdieping.

Op de derde verdieping is nog een fijne slaapkamer met dakkapel aanwezig. Deze volwaardige zolderruimte is ook te gebruiken voor werk of hobby.

 • Vanafprijs: € 366.500 v.o.n.
 • Woonoppervlakte: vanaf circa 138 m²

 


Situatieschets

■■■  Appartementen
■■■  Herenwoning

■■■  Poortwoning
■■■  Vestewoning

■■■  Woon-/werkwoning